Over mij

Even voorstellen – Deze foto is van twee jaar geleden, toen ik nog babykleding maakte voor mijn webwinkel Puur Sammy’s. Zo intensief toffe babyspullen maken doe ik vanwege ziekte niet meer; maar ‘niet handwerken’ is geen optie!

Van kleins af aan ben ik altijd wel iets aan het maken. Ik probeer verschillende technieken uit en werk met verschillende materialen; liefst zo natuurlijk en verantwoord mogelijk.

Ik ben dol op mooi garen, mooie stoffen en fijne patroontjes. Ik vind het vooral leuk om iets te maken voor iemand anders. Delen, geven: het is belangrijk, maakt me blij. En het is zo simpel.

Deze twee dingen komen prachtig samen als ik mag handwerken voor een goed doel. Iedereen wordt er blij van: ik heb de lol van het maken, jij van een uniek, kwalitatief goed en bruikbaar product en het goede doel waar de opbrengst naar toe gaat kan weer mooie dingen doen.

Veel van de materialen die ik gebruik zijn aan mij gedoneerd. Restjes garen, stoffen die ik kan hergebruiken, knoopjes, lintjes… ik gebruik ze graag! Dus heb je nog iets liggen waar je niets meer mee doet, laat het me weten, ik verzin er wel iets voor!